МАЛКИ ДОБРОТВОРЦИ

Добротата носи радост, тя превръща обикновения ден в празник. А когато е отправена от деца към деца стойността се умножава.

От ЦСРИ Стралджа са щастливи да споделят изненадата, която получиха съвсем неочаквано от първокласниците на 150-то ОУ“ Цар Симеон Първи“ София в навечерието на новата година. Пакетът с плюшени играчки, детски книжки и лакомства зарадва децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция- ЦСРИ и Центъра за обществена подкрепа – ЦОП. Не само това – подаръците станаха повод училището и социалните заведения в Стралджа да осъществят връзка, взаимно да си пожелаят щастлива и успешна нова година и дори да помечтаят за среща. Най-красивото в тази история е ,че добротворците са едва в първи клас, но знаят как да бъдат полезни. Много е приятно и това, че своя роля в осъществяване на инициативата на софийското училище имат двете учителки – Симона Георгиева и  Рада Попова.

От ЦСРИ и ЦОП Стралджа изказват най-сърдечна благодарност на софийските първолаци и на всеотдайните им учителки за жеста, за изненадата, за вниманието. С пожелание да продължават своето добротворство, което няма цена!