НАГРАДИ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ
По повод 145 години от Освобождението на България от турско робство Общината организира ученически конкурс в който взеха участие десетки ученици. Журито класира най-добре представилите се и те получиха наградите си лично от зам.-кмета Гроздан Иванов.
За мултимедийна презентация , пети –седми клас, се класираха Даная Великова, седми клас СУ“П.Яворов“, Елена Тенчева, шести клас ОУ „Хр.Ботев“ Войника и Калоян Тодоров, седми клас, СУ“П.Яворов. При по-големите , осми – дванадесети клас , най-добре се изявиха осмокласничките от СУ“П.Яворов“ Росена Добрева, Йоана Узунова и Стефани Илиева. Конкурсът за есе печелят седмокласничките от СУ“П.Яворов“ Нели Вълкова и Ивет Жекова , следвани от Васил Милчев от Войника. В групата осми – дванадесети клас класирането води Неделина Борисова от девети клас, на второ място е Ивайло Йорданов и на трето Даниела Железчева от дванадесети клас.
При най-малките художници с награди си тръгнаха Томаи Мишева от трети клас на СУ“П.Яворов“, Димитър Демирев от ОУ“Св.Св.Кирил и Методий“ Зимница и Ивана Димитрова от трети клас на СУ“П.Яворов“. От Зимница, Войника и Стралджа са наградените в групата пети –седми клас. Това са Елена Георгиева, Георги Георгиев и Ваньо Мариев. При най-големите наградите си разпределиха Тони Йорданова, Росена Добрева и Миглена Георгиева и трите от осми клас на СУ“П.Яворов“. Честито!