След областното състезание по волейбол

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ – ГЕРОИ НА ДЕНЯ
Невероятни спортни емоции предизвикаха в Стралджа волейболните областни състезания за ученици. В рамките само на два дни в спортната зала на СУ“П.Яворов“ не просто бяха изиграни срещите между отборите на училища от общините Ямбол, Елхово, Тунджа и Стралджа. Те се превърнаха в един спортен театър, който публиката аплодира многократно.
Безспорно героите на деня са юношите от училището – домакин, които грабнаха първото място. С убедителна, силна игра, с множество красиви изпълнения, с амбиция, воля и енергия. Браво на Андон, Даниел, Калоян, Петър, Ивко, Стилиян, Илия, Мирослав, Христо! Това са момчетата от СУ“П.Яворов“ които ще представят общината и областта на предстоящите зонални състезания, където ще се състезават представители на областите Ямбол, Сливен и Бургас.
Най-голямото общинско училище има повод за радост и от постижението на смелите момичета V-VІІ клас, които се класираха на второ място. Адмирации за този амбициозен отбор, който само за три месеца тренировъчна дейност постигна своя успех. Поздравления и за девойките VІІІ-Х клас, които заеха достойното трето място.
Приносът за постигнатите резултати е на всеки от волейболистите и на треньорите Галя и Райно Райнови, които не само обучаваха момчетата и момичетата, но и силно ги мотивираха да се борят за победата.