Още една добра инициатива в Стралджа

„КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ“
Преди известно време в Стралджа стартира кампанията „Капачки за бъдеще“. И увлича все повече деца и възрастни. За първи път поканата за събиране на капачки се появи в магазина на ЕТ“Йоанна“ и само за дни са събрани 5 туби по 11 л. На път е да се напълни и още един чувал. Станала доста популярна у нас , инициативата набира скорост в Стралджа. С надежда да помогнат малки и големи пускат своите капачки в определените съдове. Обединили усилията си хората знаят, че със своя малък жест участват в сериозна кампания, помагат за закупуване на специализирана медицинска апаратура. А това означава живот за нуждаещите се болни деца или възрастни.
„Изненадани сме от активността на гражданите! Има случаи когато оставят по една капачка, по няколко , а има случаи когато човек добавя и по много. И това е толкова радващо!“, споделят продавачките от магазин „Йоанна“.
Към инициативата за събирането на капачки на този етап се присъединяват и ЕТ“Бялата лястовица“ /обект за бърза закуска до автоспирката/ и “Мели СТ ЕООД“. Всеки, който пожелае може да остави капачки на тези обекти и да стане част от благородната инициатива!