За Стралджа, за общината!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
Поздравявам ви сърдечно с Празника на Стралджа, 8 ноември, Архангеловден!
Всичко , което днес изричаме , е посветено на родния град, на общината и на хората, които живеят тук. С посланието да работим здраво, с ум и сърце, за по-добър живот, за просперитета на Стралджа и общината.
В ден като днешния обръщаме внимание на миналото, а то е богато и пребогато. Там са дедите ни, със своя принос на ползу роду, там са будителите ни, посветили живота си за свобода, просвещение, култура, там са героите ни, за които е уважението ни. Съсредоточаваме се и върху настоящето, което е проверка за нашите възможности, доколко можем да се справим с предизвикателствата на времето, да изпълним мисията си. И не на последно място споделяме мисли за бъдещето, като загриженост за новите поколения, на които ще предадем щафетата.
Всеки от нас е отговорен за това време, задължен да даде всичко от себе си и да влезе в историята с честни и добри дела, да засвидетелстваме мъдрост, здрав разум и силна вяра. Всичко на този свят се постига – с две силни ръце, със светъл ум и добро сърце, с отношение към ближния. И с вдъхновение. Аз неведнъж съм споделял гордостта от това, че съм кмет на община Стралджа. Ще го потвърдя и сега. И ще добавя, че се чувствам неуморим, всяко предизвикателство ми дава нови сили да продължа напред, всяка нова идея ме импулсира да работя без да спирам, всяко постигнато добро ме обнадеждава за още. Знам, че можем, вярвам на моя екип. Нашето оръжие са истината, закона и справедливостта. Нашата сила е в подкрепата на всички вас, уважаеми съграждани. Ще продължим напред! И ще оставим ярка , добра следа! За Стралджа, за общината!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
АТАНАС КИРОВ, КМЕТ НА ОБЩИНА СТРАЛДЖА