Голям Великденски празник организира община Стралджа на 4 май

Богата програма очаква стралджанци и гостите на общината в навечерието на Великден – 4 май, събота. Празничните мероприятия започват сутринта с изложба на двама знаменити художници, свързани със Стралджа, и завършват с кулминацията на вечерта – концертът на поп иконата на българската музика – Васил Найденов.
И тази година община Стралджа подготви интересна програма за очаквания Великденски събор. В навечерието на един от най-светлите празници – Възкресение Христово, на 4 май, събота са предвидени много и интересни събития, за малки и големи.
Празничният 4 май в Стралджа ще започне с откриване на двойна изложба на родения в Стралджа художник-живописец проф. Панайот Панайотов и неговия син проф. Панайот Панайотов – Пането. Ще бъдат представени творби на двамата художници от фонда на Художествена галерия Ямбол. Изложбата се открива в 10.30 часа в Ритуалната зала на община Стралджа.
За малките и големи деца на Стралджа в 11.00 часа на площад „Демокрация“ започва магичното и забавно шоу на Боби шоу и Шехерезада. Ще бъде вълшебно, ще бъде интересно, ще бъде весело, обещават организаторите и илюзионистът Борислав Борисов – Боби шоу.
И кулминацията на празничния ден е концертът на голямата поп звезда на българската музика – Васил Найденов! От ръководството на община Стралджа още в началото на годината обещаха голяма изненада за всички жители и гости на общината, нещо дългоочаквано и желано от стралджанци – именно Васил Найденов.
Заповядайте в 19.00 часа, на площад „Демокрация“ в град Стралджа, в събота, 4 май!