Браво, ученици и учители от СУ“П.Яворов“!

ПОРЕДЕН ПОВОД ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ

Пореден повод за радост и гордост ни поднесоха като подарък ученици и учители от СУ“П.Яворов“. Отличното им представяне на Конкурса за изпълнение на художествен текст, посветен на 150 годишнината от гибелта на Апостола на българската свобода на тема „Към Левски по-прекият път!…“, организиран от ПГ „Васил Левски“ гр. Ямбол, е доказателство за това какво могат , с какво старание, труд и въодушевление го постигат учениците от Стралджа.
В категориите V-VII клас и VIII-XII клас, Групово изпълнение, участниците от нашето училище са класирани на Първо място.
Журито ги е оценило толкова високо, че формация „Език и слово“, VIII-XII клас, са поканени да представят изпълнението си на награждаването пред очите на правнучка от рода на Левски, което ще се състои на 17.02.2023 г. в Синия салон на Читалище „Съгласие“ гр. Ямбол
Поздравления за:
Формация „Език и слово“ VIII-XII клас: Жаклин Вълева, Ива Тодорова, Павлина Иванова, Росена Добрева, Стефани Илиева, Доника Андонова, Даниела Железчева, Маринела Минчева.
Формация „Език и слово“ V-VII клас: Ася Генова, Даниела Кръстева, Дарина Маринова, Ивена Миланова, Ивет Жекова, Йовелина Стоянова, Нели Вълкова
Учениците са възпитаници на преподавателите по български език и литература Валентина Димитрова и Йорданка Драгиева. Това са плодовете на един всеотдаен труд, на желание да докажем, че сме силни конкуренти и имаме възможности и мотивация да бъдем най-добрите в различни области.
Поздравяваме всички от все сърце. Вложихте енергия и чувство! Пожелаваме ви да продължавате да съхранявате българщината и да поддържате патриотичен дух.